Ászok a pályán
Az "Ászok a pályán" a politikusokból és jelentős cégek vezetőiből álló két tenisz válogatott hazánkban teljesen egyedi csapatmérkőzése, melyen a játékosok a "Politika" vagy a "Gazdaság" mezében összes
2017. november 5-én: Ászok a pályán!  

A soron következő, XXII. Ászok a pályán Politika-Gazdaság Tenisz Csapatmérkőzés már készülnek a csapatok, hiszen a legnagyobb hagyománnyal rendelkező társasági tenisztornáról van szó hazánkban. Az ötletgazda-rendező Szféra ezúttal is Külkerpark hárompályás teniszcsarnokába invitálta a játékosokat, idén november 5-én 9 órára.

Mint ismeretes a lebonyolítás módja miatt is teljesen egyedi a magyarországi társasági és lobbi teniszesemények között: a játékosok csapatként, párosban lépnek pályára, s a tapasztalatok szerint ez megkétszerezi küzdeni akarásukat. Emlékezetes volt például a tavalyi mérkőzés is, aminek sorsát csak egy páratlanul izgalmas hosszú tie-break döntötte el, miután a 12 páros után az állás döntetle, 6:6 volt. Akkor a politikusok győztek. Csak emlékeztetőül: az eddigi 21 esztendő során a Gazdaság 11, a Politika 10 alkalommal nyert. 

A csapatok is készülnek már a megmérettetésre, ami azért érdekes, mert a politikusok kiegyenlíthetik a mérleget, mert már két egymást követő évben ők voltak a jobbak. A politikusok együttese a hagyományoknak megfelelően javarészben parlamenti képviselőkből áll majd Szűcs Lajos, parlamenti képviselő (FIDESZ), a Magyar Tenisz szövetség elnöke vezetésével. A gazdaságnál a csapatkapitány, Érsek-Csanádi László (Porsche Hungaria) irányítja a csapatot, meghatározza a párosok összetételét. 

A találkozó 12 páros mérkőzésből áll, játékidő egy játszma (no ad), 6:6 után rövidítés. 

A rendezvény főtámogatója az Porsche Hungaria, támogatói a Merkantil Bank és a Húscsarnok Kft., gesztora a Head.
Időpont
2017 november 5. 09:00:00
Helyszín
Budapest 1021 Budakeszi út 73/c
Letöltések
Képgaléria
Videók
copyright © 2011, Szféra Európa
created by GBaRT