Ászok a pályán
Az "Ászok a pályán" a politikusokból és jelentős cégek vezetőiből álló két tenisz válogatott hazánkban teljesen egyedi csapatmérkőzése, melyen a játékosok a "Politika" vagy a "Gazdaság" mezében összes

Ászok: 2017-ben is a Politika nyert

Vasárnap délelőtt a Külkerparkban tartották meg az egyik legnagyobb hagyománnyal bíró tenisz társasági eseményt. Az Ászok a pályán elnevezésű mérkőzésen a Politika és a Gazdaság teniszezni tudó személyiségei vívtak 10 párost.  Az ötletgazda Szféra által rendezett tornán újra büszkén emelte a mérkőzés sorozat vándordíját a magasba dr. Szűcs Lajos parlamenti képviselő (FIDESZ), a Magyar Tenisz Szövetség elnöke, a Politika csapatkapitánya. A Bohács Zsolt partnereként pályára lépő képviselő sokat tett a sikerért, mert mindkét párosát megnyerte, s immár negyedik éve sorozatban vezette győzelemre csapatát. A versenyen parlamenti képviselők és polgármesterek játszottak a vezető magyar cégek menedzsereiből összeállított gazdasági együttes ellen. A végeredmény 8:2 lett a Politika javára. Az Ászok a pályán hazánkban az egyik legnagyobb hagyománnyal rendelkező tenisz csapatverseny, amelyben 22 év távlatában egyenlített a kormány, mert 11:11-re állnak a felek.

Hamar eldőlt a verseny, mert az első 4 páros után a Politika 4:0-ra elhúzott: különösen a Szűcs-Bohács duó volt elemében, de mindent hozott a komáromi polgármester, Molnár Attila által vezetett duó is. Csak 6:0 után tudott nyerni mérkőzést a Gazdaság! A legnagyobb küzdelem az Eximbank duója (Urbán Zoltán-Mayer László) és a Szűcs Lajos-Bohács Zsolt kettős között zajlott, de végül 6:4 arányban itt is a Politika nyert.

Külön Ász-versenyt is tartottak, ezt Becker Balázs (Komárom, Városgazda Nonprofit Kft.) hozta négy védhetetlen adogatással.

A rendezvény szponzorai voltak: Head, Húscsarnok Kft., Merkantil Bank, Porsche Hungaria.

Időpont
2017 november 5. 09:00:00
Helyszín
Budapest 1021 Budakeszi út 73/c
Letöltések
Képgaléria
Videók
copyright © 2020, Szféra Európa
created by GBaRT