Ászok a pályán
Az "Ászok a pályán" a politikusokból és jelentős cégek vezetőiből álló két tenisz válogatott hazánkban teljesen egyedi csapatmérkőzése, melyen a játékosok a "Politika" vagy a "Gazdaság" mezében összes

2018: magyar sikerek diplomata teniszben

Rekord részvétellel rendezte meg március 25-én vasárnap az ötletgazda Szféra a Külgazdasági és Külügyminisztérium számára a diplomata és külgazdasági teniszbajnokságot. A 28 éve tartó rendezvénysorozat rekord számú részvevőt, csaknem 50 diplomatát és csúcsmenedzsert vonzott a Szépvölgyi Tenisz Centerbe, ahol dr. Balogh Csaba, a Külügy- és Külgazdasági Minisztérium államtitkára, mint fővédnök adta át a díjakat.

Tekintettel a rendkívül sok indulóra két kategóriában küzdöttek a diplomaták: a nők és férfiak számára párosban írták ki a küzdelmet. A torna eddigi, közel 30 éves történetében másodszor fordult elő, hogy mindkettőben a magyar voltak a legjobbak. Női párosban a Ludvig Orsolya-Ujhelyi Krisztina /Mercedes/ duó nyert a Hiromi Kakuta-Fábián Erika /Japán/ páros előtt, míg bronzérmet a Pesti Tímea-Novák Nóra /Leasplan/ kettős kapott. A férfiak népes mezőnyében Sipos Sándor /KKM/ és Halmos Kornél /Integramed/ nyert a külügyi duó, dr. Janzsó Gergely-Orgovány Péter előtt, a harmadik helyen az amerikai nagykövetség képviseletében Bálint Levente és Bálint Gergő végzett.

A Szépvölgyi Tenisz Centrumban ezúttal is speciális szabályok voltak érvényben, hiszen a játékidőt mérkőzésenként 20 percben maximalizálták. A sportot kedvelő diplomaták és cégvezetők legközelebb júniusban a golfbajnokságon találkoznak.

Rendezvény támogatója a Mercedes-Benz Hungária Kft. volt, gesztorként a Head működött közre.


Időpont
2018 március 24. 09:00:00
Helyszín
Budapest 1037 Virág Benedek u. 39-41
Letöltések
Képgaléria
Videók
copyright © 2018, Szféra Európa
created by GBaRT