Ászok a pályán
Az "Ászok a pályán" a politikusokból és jelentős cégek vezetőiből álló két tenisz válogatott hazánkban teljesen egyedi csapatmérkőzése, melyen a játékosok a "Politika" vagy a "Gazdaság" mezében összes
Diplomata és Külgazdasági Golfbajnokság 2018 

A Szféra kitűnő időben, nagy melegben, szikrázó napsütésben szervezte meg 2018. szeptember 30-án a budai Academy Golf Clubban a 19. Diplomata és Külgazdasági Golfbajnokságot, amelynek fővédnöke Menczer Tamás államtitkár volt, akit a helyszínen Iglódi-Nagy István a Külügyminisztérium főosztályvezetője képviselt, ő köszöntötte a játékosokat, a közel 40 részvevőt és családtagot. A rendezvényen a minisztérium, háttérintézményei minden golfozni tudó játékosa indulhatott, miként a diplomáciai testület tagjai és a Magyarországon bejegyzett cégek golfozni tudó menedzserei is. 

A verseny iránt nagy volt az érdeklődés, mert 10 ország 19 diplomatája, menedzsere vett golfütőt a kezébe, hogy bizonyítsa tudását. Jellemző az indulók felkészültségére, hogy a részvevők fele 20 Hcp alatti játékos volt, így rendkívül színvonalas küzdelmet lehetett látni mind a 9 szakaszon keresztül. 

A versenyt speciális szabályok szerint bonyolították le: city course, stableford 9 szakaszon 15 órától. A díjátadásra a verseny végén került sor. Azok számára, akik még nem golfoztak az Academy Golf Club délután 4 órától szakmai bemutatót tartott, ahol edzőt, golfütőket és labdákat biztosítottak az igen nagyszámú érdeklődőnek.

A 19. Diplomata és Külgazdasági Golfbajnokságon a nők mezőnyében Ludvig Orsolya (Mercedes-Benz Manufacturing Kft.) nyert. A férfiak népes mezőnyében magyar siker született L. Zala Tibor (LZ Thermotrade) győzött Kocsis Csaba (Intergravel) és Jürgen Schreder osztrák diplomata előtt.

A részvevőknek a Mercedes-Benz Hungária Kft. jóvoltából a helyszínen lehetőségük volt megtekinteni a legújabb Mercedes modelleket. A diplomaták, üzletemberek legközelebb 2019 márciusában találkoznak a 29. Diplomata és Külgazdasági Teniszbajnokságon a Szépvölgyi Tenisz Centerben.
Időpont
2018 március 24. 09:00:00
Helyszín
Budapest 1037 Virág Benedek u. 39-41
Letöltések
Képgaléria
Videók
copyright © 2020, Szféra Európa
created by GBaRT