Városi Polgármesterek Randevúja
A Városi Polgármesterek Randevúja a rendszerváltozás óta a városi önkormányzatok számára szervezett, legnagyobb hagyományú szakmai esemény...
Év Polgármestere

A városvezetők évente megrendezésre kerülő találkozóját a Szféra 1995 óta rendezi meg. Polgármesterek, alpolgármesterek és jegyzők randevúztak Veszprémben, Szolnokon, Vácott, Kiskunfélegyházán, Szekszárdon, Szegeden, Hévízen, Budapesten, Szarvason, Gyöngyösön, Hajdúböszörményben, Kecskeméten, Pécsett, Zalaegerszegen, Szombathelyen, Debrecenben, Szolnokon, Tihanyban, Békéscsabán, Budapesten, Pécsett, Szerencsen, Balatonfüreden, Hajdúszoboszlón, Velencén.

2020. október 20-án Szarvason lesz az esemény, s így a Kőrös parti város immár másodszor lesz házigazda – amennyiben a járványhelyzet lehetővé teszi a rendezést és a szavazást, eredményhirdetést. A tervek szerint tehát idén is átadják a Szféra által alapított, az „Év polgármestere”, „Év alpolgármestere” és az „Év jegyzője” díjakat, melyeket azok a városvezetők kapják, akik a polgárok szavazatai alapján leginkább kiérdemelték a lakosság megbecsülését. Szavazni kizárólag a rendezvény honlapján (www.szferaeuropa.hu) lehet 2020. szeptember 7-től október 12-én éjfélig. Egy mailcímről egy szavazat adható le.


Időpont
2020 október 20. 11:00:00
Helyszín
Szarvas, Vajda Péter u. 1, 5540
Letöltések
Képgaléria
Videók
copyright © 2021, Szféra Európa
created by GBaRT