Polgármesteri randevú
Babák Mihály, Szarvas város polgármestere bejelentette, hogy az egyik legnagyobb hagyománnyal bíró önkormányzati rendezvény, a 26. Városi Polgármesterek Randevúja helyszíne...

Parkolás Szarvason

Az idén szeptember 10-én, pénteken 12 órától Szarvason, a felújított Tessedik Sámuel Múzeumban lesz a 26. Városi Polgármesterek Randevúja (VPR), amelynek szónoka dr. Dukai Miklós önkormányzati helyettes államtitkár, fővédnöke dr. Pintér Sándor belügyminiszter.

A pandémia miatt tavaly kényszerből törölt találkozó után 2021. szeptember 10-én a remények szerint Szarvason már megtartható lesz a rendezvény. A Szféra mint ötletgazda és a magánrendezvényt lebonyolító cég bízik abban, a koronavírus járvány nem készteti idén is az esemény vagy a szavazás menete és a díjátadás feltételeinek megváltoztatására, halasztására, törlésére. Amennyiben mégis vis major miatt így történik, a rendezvény honlapján tájékoztatja az érdekelteket.

A helyszín a mívesen felújított Tessedik Sámuel Múzeum lesz. Szarvas fejlődő idegenforgalmi központ, vadregényes Kőrös-partjával, Mini-Magyarország élményparkkal. Ráadásul 2021-ben a vendégek a VPR befejeződése után azonnal, a múzeumból kilépve közvetlenül bekapcsolódhatnak a Szarvasi Szilvanapok színes forgatagába, ami különleges élményt ígér családjukkal együtt péntek délutánra, mert a VPR 12-től 15 óráig tart. A több ezer embert megmozgató rendezvény miatt kérjük a Tisztelt Látogatókat a Tessedik Sámuel Múzeumot a Szabadság útja (Szarvas közlekedési ütőere, a volt 44-es főút) mellékutcáiban parkolva gyalog közelítsék meg a Vajda Péter utcán át.

Jelentkezésüket várjuk az oltvanyi.tamas@golfandprime.hu mailen. A városvezetők a rendezvény hivatalos részleteiről folyamatosan informálódhatnak a www.szferaeuropa.hu internetes oldalról.

A rendezvény fő támogatója a Porsche Hungária.

Helyi támogató: Szarvasi Mozzarella

Időpont
2021 szeptember 10. 12:00
Helyszín
Szarvas, Vajda Péter u. 1, 5540
Letöltések
Képgaléria
Videók
copyright © 2022, Szféra Európa
created by GBaRT