Polgármesteri randevú
Babák Mihály, Szarvas város polgármestere bejelentette, hogy az egyik legnagyobb hagyománnyal bíró önkormányzati rendezvény, a 26. Városi Polgármesterek Randevúja helyszíne...
2022. szeptember 23: polgármesteri randevú


Dr. Molnár Attila, Komárom város polgármestere június 23-án, csütörtökön a komáromi városházán tartott sajtótájékoztatón bejelentette, hogy az egyik legnagyobb hagyománnyal bíró önkormányzati rendezvény, a 27. Városi Polgármesterek Randevúja helyszíne 2022. szeptember 23-án Komárom lesz.

A rendezvény fővédnöke dr. Pintér Sándor belügyminiszter.

A rendező város, Komárom az elmúlt esztendőkben az egyik legdinamikusabban fejlődő magyar ipari övezetet teremtette meg több százmilliárd forint értékű beruházással. Tavaly adták át az új Duna hidat, ami jelentősen megkönnyíti a közlekedést hazánk és Szlovákia között. A rendezvény helyszíne a nemrég felújított Csillagerőd, amely tavaly ősz óta a Liget Budapest Projekt részeként 7000 négyzetméteres, Európában egyedülálló kulturális központ és a Szépművészeti Múzeum gipszgyűjteményének többszáz jeles alkotásával várja a látogatókat. Természetszerű, hogy a nagyszerű létesítményt és a műtárgyakat bemutatják a városvezetőknek.

Az idén szeptember 23-án, pénteken 11 órától Komáromban, a felújított Csillagerődben lesz az esemény, amelynek főszónoka dr. Dukai Miklós önkormányzati államtitkár.

Az eseményen átadják a Szféra által alapított, az „Év polgármestere”, „Év alpolgármestere” és az „Év jegyzője” díjakat, melyeket azok a városvezetők kapják, akik a polgárok szavazatai alapján leginkább kiérdemelték a lakosság megbecsülését. A díj Szász Endre linómetszete. Szavazni kizárólag a rendezvény honlapján (www.szferaeuropa.hu) lehet 2022. július 11-től augusztus 15-én éjfélig. Egy mailcímről egy szavazat adható le.

Az esemény főszponzoraként a Porsche Hungaria tesztvezetést rendez, előadásában pedig az autóipar várható fejlődési irányát vázolja.


Időpont
2022. szeptember 23.
Helyszín
Tessedik Sámuel Múzeum
Letöltések
Képgaléria
Videók
copyright © 2022, Szféra Európa
created by GBaRT