Kitüntettek eddig
2022-ben Komáromban a megújult Csillagerőd lesz a helyszín szeptember 23-án, pénteken 11 órakor.
Hazánk egyik legnagyobb hagyománnyal bíró önkormányzati rendezvénye, a 27. Városi Polgármesterek Randevúja helyszíne 2022. szeptember 23-án Komárom lesz.

A rendezvény fővédnöke dr. Pintér Sándor belügyminiszter.

A rendező város, Komárom az elmúlt esztendőkben az egyik legdinamikusabban fejlődő magyar ipari övezetet teremtette meg több százmilliárd forint értékű beruházással. Tavaly adták át az új Duna hidat, ami jelentősen megkönnyíti a közlekedést hazánk és Szlovákia között. A rendezvény helyszíne a nemrég felújított Csillagerőd, amely tavaly ősz óta a Liget Budapest Projekt részeként 7000 négyzetméteres, Európában egyedülálló kulturális központ és a Szépművészeti Múzeum gipszgyűjteményének többszáz jeles alkotásával várja a látogatókat. Természetszerű, hogy a nagyszerű létesítményt és a műtárgyakat bemutatják a városvezetőknek.
A városvezetők többsége az M1-es autópályán érkezik. Letérve a Komáromba vezető útra a körforgalomnál nem az új Duna híd (Monostori híd) felé, hanem Komáromba kell tovább haladni, majd a városba érve az Igmándi úton a városközpontban levő körforgalomig. Itt jobbra haladva a Mártírok útján a hetedik baloldali keresztutcán a Bem József utcán haladjanak a Duna partig, ahol balra található a nagy parkoló. Itt helyezzék el gépkocsijaikat, majd öt perces sétával érik el a jól látható, hatalmas Csillagerődöt, a rendezvény helyszínét.
Az idén szeptember 23-án, pénteken 11 órától Komáromban, a felújított Csillagerődben lesz az esemény, amelynek főszónoka dr. Dukai Miklós önkormányzati államtitkár. Ugyancsak beszédet mond Czunyiné dr. Bertalan Judit, a Fejér, Győr-Moson Sopron, Komárom-Esztergom, Vas, Veszprém és Zala megyét tömörítő Északnyugat-Magyarország fejlesztési kormánybiztosa.
Németh Balázs, a Porsche Hungaria Kereskedelmi Kft. ügyvezető igazgatója előadást tart: „Az autóipari szektor kihívásai és jövőképe” címmel. Újdonság a rendezvény történetében, hogy lehetőségük lesz a legújabb modellek - így elektromos gépkocsik – kipróbálására, tehát tesztvezetésre is, ezért aki a lehetőséggel élni kíván vezetői engedélyét és személyi igazolványát feltétlenül hozza magával. Jelentkezésüket várjuk az oltvanyi.tamas@golfandprime.hu mailen. A városvezetők a rendezvény hivatalos részleteiről folyamatosan informálódhatnak a www.szferaeuropa.hu internetes oldalról.

Az eseményen átadják a Szféra által alapított, az „Év polgármestere”, „Év alpolgármestere” és az „Év jegyzője” díjakat, melyeket azok a városvezetők kapják, akik a polgárok szavazatai alapján leginkább kiérdemelték a lakosság megbecsülését. A díj Szász Endre linómetszete. Szavazni kizárólag a rendezvény honlapján (www.szferaeuropa.hu) lehet 2022. július 11-től augusztus 15-én éjfélig. Egy mailcímről egy szavazat adható le.

Az esemény főszponzora a Porsche Hungaria.

Időpont
2022 szeptember 3.
Helyszín
Komárom
Letöltések
Képgaléria
Videók
copyright © 2022, Szféra Európa
created by GBaRT