Ászok a pályán
Az "Ászok a pályán" a politikusokból és jelentős cégek vezetőiből álló két tenisz válogatott hazánkban teljesen egyedi csapatmérkőzése, melyen a játékosok a "Politika" vagy a "Gazdaság" mezében összes
Év Polgármestere Választás szeptemberben 

Koszti András, Velence város polgármestere június közepén sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a hazánk egyik legnagyobb hagyománnyal bíró önkormányzati rendezvényének, a 25. Városi Polgármesterek Randevújának 2019. szeptember 13-án Velence lesz a helyszíne. Az esemény csúcspontjaként átadják az Év Polgármestere címet annak a városvezetőnek, aki az országos szavazás alapján kiérdemelte a kitüntetést. Dr. Oltványi Tamás az ötletgazda-szervező Szféra ügyvezetője hangsúlyozta, a Budapest közelében levő, erőteljesen fejlődő Velence újításai, többek között kerékpárútjai, a környéken tapasztalt komoly beruházások, a magyar természeti kincsre, a Velencei tóra épülő modern turizmus szárnyalása idén arra ösztönözte a szervezőket, hogy Velence legyen a rendezvény helyszíne. 

A városvezetők évente megrendezésre kerülő találkozóját a Szféra 1995 óta rendezi meg. Polgármesterek, alpolgármesterek és jegyzők randevúztak Veszprémben, Szolnokon, Vácott, Kiskunfélegyházán, Szekszárdon, Szegeden, Hévízen, Budapesten, Szarvason, Gyöngyösön, Hajdúböszörményben, Kecskeméten, Pécsett, Zalaegerszegen, Szombathelyen, Debrecenben, Szolnokon, Tihanyban, Békéscsabán, Budapesten, Pécsett, Szerencsen, Balatonfüreden, Hajdúszoboszlón.

Idén szeptember 13-án, pénteken Velencén a Korzó dísztermében 11 órától lesz az esemény, amelynek fővédnöke idén is dr. Pintér Sándor belügyminiszter. 
Az eseményen átadják a Szféra által alapított, az „Év polgármestere”, „Év alpolgármestere” és az „Év jegyzője” díjakat, melyeket azok a városvezetők kapják, akik a polgárok szavazatai alapján leginkább kiérdemelték a lakosság megbecsülését. Szavazni kizárólag a rendezvény honlapján (www.szferaeuropa.hu) lehet 2019. július 15-től augusztus 25-én éjfélig. Egy mailcímről egy szavazat adható le. 

A rendezvény fő támogatója az OTP Bank Nyrt
Támogató: FLAVUS Mérnökiroda Kft., Porsche Hungária.
Időpont
2019 szeptember 13. 11:00:00
Helyszín
Velence, Tópart u., 2481
Letöltések
Képgaléria
Videók
copyright © 2019, Szféra Európa
created by GBaRT