Ászok a pályán
Az "Ászok a pályán" a politikusokból és jelentős cégek vezetőiből álló két tenisz válogatott hazánkban teljesen egyedi csapatmérkőzése, melyen a játékosok a "Politika" vagy a "Gazdaság" mezében összes
Idén Hajdúszoboszlón lesz a VPR

Dr. Sóvágó László, Hajdúszoboszló polgármestere és Czeglédi Gyula, a HungaroSpa vezérigazgatója sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a hazánk egyik legnagyobb hagyománnyal bíró önkormányzati rendezvényének, a 24. Városi Polgármesterek Randevújának (VPR) 2018. szeptember 14-én Hajdúszoboszló lesz a helyszíne.  
Az esemény csúcspontjaként átadják az Év Polgármestere címet annak a városvezetőnek, aki az országos szavazás alapján kiérdemelte a kitüntetést. Az esemény szakmai programja keretében a gyógyvizes idegenforgalomnak a magyar gazdaságra és a városok fejlődésére gyakorolt hatását vizsgálják majd. Dr. Oltványi Tamás az ötletgazda-szervező Szféra ügyvezetője hangsúlyozta, a magyar természeti kincsre épülő, minden igényt kielégítő gyógyfürdők számának gyarapodása, a gyógykezelésekben alkalmazott magyar módszerek fontossága idén arra ösztönözte a szervezőket, hogy hazánk legnagyobb gyógyfürdője legyen a helyszín.

A városvezetők évente megrendezésre kerülő találkozóját a Szféra 1995 óta rendezi meg. Polgármesterek, alpolgármesterek és jegyzők randevúztak Veszprémben, Szolnokon, Vácott, Kiskunfélegyházán, Szekszárdon, Szegeden, Hévízen, Budapesten, Szarvason, Gyöngyösön, Hajdúböszörményben, Kecskeméten, Pécsett, Zalaegerszegen, Szombathelyen, Debrecenben, Szolnokon, Tihanyban, Békéscsabán, Budapesten, Pécsett, Szerencsen tavaly pedig Balatonfüreden. 

2018. szeptember 14-én, pénteken a HungaroSpaban 11 órától lesz az esemény, amelynek fővédnöke idén is dr. Pintér Sándor belügyminiszter.  

Az eseményen átadják a Szféra által alapított, az „Év polgármestere”, „Év alpolgármestere” és az „Év jegyzője” díjakat, melyeket azok a városvezetők kapják, akik a polgárok szavazatai alapján leginkább kiérdemelték a lakosság megbecsülését. Szavazni kizárólag a rendezvény honlapján (www.szferaueropa.hu) lehet augusztus 1-től szeptember 6-án éjfélig. Egy e-mailcímről egy szavazat adható le.
A városvezetők a rendezvény részleteiről folyamatosan informálódhatnak a www.szferaeuropa.hu internetes oldalról. 
A rendezvény fő támogatója az OTP Bank Nyrt. Támogató: HungaroSpa, „Mérföldkő” Közlekedési Fejlesztő és Szolgáltató Kft., Porsche Hungária.
Időpont
2018 szeptember 14. 11:00:00
Helyszín
Hajdúszoboszló, 4200, Gábor Áron utca 21.
Letöltések
Képgaléria
Videók
copyright © 2018, Szféra Európa
created by GBaRT