Video és tévéműsor-gyártás
Webvideó és tévéműsorgyártás

A Szféra Európa Kft. és a vele szorosan együttműködő, azonos tulajdonosi és szakember kört felvonultató Golf&Prime Kft. jelentős televíziós műsorgyártó tapasztalattal bír. 1991-2009 között cégink szervezték a Szerencsejáték Zrt. számára az élő hatoslottó sorsolás, amely előbb az MTV 1-en, majd az RTL Klubon élő adás keretében került közvetítésre. Cégünk több, mint 500 élő adást szervezett hiba nélkül.

Televíziós műsorgyártó szervezetünk az RTL Klub megbízása alapján három éven át minden hónapban főműsoridőben készítette el a Szeszélyes című szórakoztató magazint, a hazai televíziózás legnézettebb kabaréját. Korábban a Szféra TV a közszolgálati magyar televízió (MTV Rt.) legnépszerűbb szórakoztató műsorait (Szatelit, Bruhaha, Kató néni) jegyezte: minden szombaton este szórakoztató műsorai az MTV legnézettebb televíziós programjai közé tartoztak, az Uborka pedig a tv2 kínálatát színesítette. A műsorokat cégünk saját stúdiójában rögzítettük.

2008-tól a sport és életmód magazinok gyártása is a kínálati palettára került: eddig 61 adás készült a Golf&Prime produkcióból a SportKlub számára. Ugyancsak jelentős portfólió bővítést eredményezett a 2010 májusától rendszerbe lépett, önálló életmód honlap, a www.golfandprime.hu, amely a hazai internetes portálok közül az egyik legtöbb, saját készítésű webvideót kínálta olvasóinak, 2010 óta több, mint 300-at.

 


copyright © 2022, Szféra Európa
created by GBaRT